Vierailu MML:n asiakaspalvelussa



Tänään käytiin tiedustelemassa paria juttua MML:n toimistossa Tampereella Attilan kiinteistöissä. Sehän oli remontissa ja palvelupiste oli siirretty toiseen tilaan. Saatiin oikein hyvää ja iloista palvelua ja meille näytettiin koneelta tietoja. Käsittelijän nimeä ei ollut vielä tiedossa.

Maanmittausinsinööri tutkii rasitteet ja pyytää toimituskokoukseen asianosaiset. Mukaan tulee näillä näkymin myös naapurikiinteistön omistaja jolla on yksi ylimääräinen tieoikeus joka on rasitteena meidän maalueelle. Se näillä näkymin poistetaan koska oikeus on perustunut kiinteistön aikaisemman omistajan kauppakirjassa annettuun elinikäiseen oikeuteen joka ei siis kyseisen kiinteistön uudella omistajalla enää ole voimassa. Koneelta näkyi nämä K-tunnuksilla olevat rasitteet ihan kartalle piirrettyinä, joten sen vuoksi käynti toimistossa paikan päällä oli ihan hyvä juttu. Netistä näitä rassareita ei näe. Jos rasitetunnus ei sisällä K-kirjainta, olisi pitänyt tutkia arkistoja.

No kuulema lohkominen tapahtuu tämän vuoden puolella. Se oli helppo luvata. Maastokäynnit jatkuvat pitkälle loppuvuoteen. Riippuu tietysti ihan lumen tulosta.

Löysin muuten mielenkiintoista selvitystietoa MML:n tulevaisuuden vaihtoehdoista.

Ei kommentteja